Slotenmaker: inbraakbeveiliging verbeteren

Anno 2022 zijn er meer inbraken in Nederland en dat is je vast en zeker niet ontgaan. Je hoeft alleen de televisie aan te zetten en je ziet dat er veel ingebroken wordt. In sommige steden en provincies is het erger dan andere, maar het gebeurt overal. Toch is het belangrijk om te kijken naar jouw eigen woning en ervoor te zorgen dat jouw woning veilig is. Hiermee bedoelen we natuurlijk dat jij je woning zo veilig mogelijk maakt. Inbraakbeveiliging speelt een grote rol en steeds meer mensen gaan hiermee bezig. Het inschakelen van een slotenmaker kan op dat moment heel erg handig zijn. Zo kunnen ze helpen met het verbeteren van de inbraakbeveiliging.  

Wil jij weten hoe dit precies in zijn werking gaat? En wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Advies

Slotenmakers weten alles van inbraakbeveiliging en weten ook precies hoe een inbreker denkt. Daarom worden ze vaak door mensen ingeschakeld die hier meer informatie over willen hebben. Ze willen namelijk precies weten hoe een inbreker bij hun kan inbreken en dit kan de slotenmaker voor jou controleren. Zo kan het zijn dat ze het slot van de achterdeur forceren, maar kan dit ook de voordeur zijn. Heb jij advies nodig op het gebied van inbraakbeveiliging? Dan ben je bij slotenmakers op het juiste adres en wordt je natuurlijk ook direct geholpen.

Sloten vervangen

Een slotenmaker inschakelen is ook een goed idee als jouw sloten een slechte kwaliteit hebben. De sloten kunnen bijvoorbeeld moeilijk open en dicht gaan, of helemaal niet meer open gaan. Het is natuurlijk erg vervelend als een slot niet meer open gaat en daarom is het verstandig om ze in te schakelen. Ze kunnen jouw slot komen vervangen en hiervoor gebruiken ze alleen sloten met een hoge kwaliteit. Zo hebben deze sloten een SKG** of SKG*** keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat de sloten goed getest zijn door de politie en dat ze weerstand bieden tegen een inbreker. 

Vraag altijd aan de slotenmaker of hij dit keurmerk heeft en/of er garantie wordt geboden over de sloten. Ze weten precies hoe ze een slot moeten monteren en kan deze ook regelmatig voor jou onderhouden. Je weet op deze manier echt zeker dat de sloten ook altijd goed blijven werken.

Spoed slotenmaker

Het kan soms ook handig zijn om een spoed slotenmaker in te schakelen. Spoed slotenmakers zijn 24 uur per dag 7 dagen per week aan het werk. Zelfs in het weekend is het mogelijk om ze in te schakelen en dit kan heel erg handig zijn. Veel mensen sluiten zichzelf per ongeluk buiten en laten hun sleutel binnen liggen. Dit is natuurlijk erg vervelend, vooral als het midden in de nacht gebeurt. Schakel ze daarom zo snel mogelijk in met een spoedservice. Deze staan binnen 30 minuten op locatie en kunnen je ook direct helpen met het betreden van jouw woning.

Author: itsbelgium