Een rolstoelauto gemaakt voor jou

Of je nu een rolstoelauto wilt waarbij degene in een rolstoel de auto kan besturen of een rolstoelauto waarbij de achterbank is ingedeeld voor een rolstoelgebruiker, bij Freedom auto aanpassingen ben je aan het juiste adres. Hier kijken ze samen met jou naar je voorkeuren en situatie. Op basis hiervan passen ze de auto aan naar jouw voorkeur. Hierom heeft Freedom een unieke aanpak en zorgt het echt voor jouw wensen en voorkeuren. Nog niet zeker of je een rolstoelauto wilt? Je kunt ook een gratis proefrit aanvragen om even te proeven hoe het is om in zo’n auto te rijden.

De beste merken

De rolstoelauto’s bij Freedom zijn niet zomaar auto’s, maar ook echt voertuigen van de beste merken. Zo kun je kiezen tussen veel bekende merken zoals Ford, Opel, Nissan, Fiat, Citroën, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot en Volkswagen. Met een van deze automerken zit je sowieso goed en maak je indruk op de weg. Nog fijner: bij Freedom kun je een auto van dit merk kopen voor rolstoelgebruikers. Of je nu meer ruimte op de achterbank nodig hebt of als rolstoelgebruiker graag wilt rijden in zo’n auto: hier kan dat.

Rolstoelauto tweedehands kopen of huren

Een rolstoelauto kan een hele investering zijn. We snappen dat je dit misschien niet meteen wilt doen of toch een wat lager bedrag zoekt. Bij Freedom kun je daarom ook een tweedehands auto of occasion kopen. Deze auto’s zijn naar ons teruggebracht en verdienen een tweede leven. Wij maken de auto weer mooi en voor een goedkoper prijsje kun je deze dan kopen. Ook is het mogelijk om de auto te leasen bij Freedom. Dan betaal je een bepaald bedrag per periode en zo zit je er ook niet aan vast. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een gloednieuwe rolstoelauto.

Author: itsbelgium