Voor al mijn honden de juiste Royal Canin voeding

Wat wist u nog niet van mij en hebt u nog niet eerder gelezen op deze blog? Ik heb drie honden. Op alle drie de honden ben ik even gek! Nu denkt u, wordt het geen gekkenhuis met zoveel viervoeters in huis? Soms is dat zeker zo. Toch overheersen de leuke momenten met al mijn hondjes de gekte die ze af en toe brengen. Ik ben ontzettend veel met ze bezig. Altijd zorg ik ervoor dat mijn honden niks te kort komen. Wat betreft speeltjes en voeding heb ik alleen de beste merken die goed bij mijn honden passen! Voor voeding is dit het merk Royal Canin. Vandaag zal ik meer schrijven over dit merk, waarom het zo goed is voor mijn honden en nog wat andere feitjes die goed zijn om te weten over het merk, zeker als u zelf ook honden heeft! Veel leesplezier gewenst, hopelijk steekt u nog wat op!

Kom meer te weten over het merk Royal Canin

Het merk Royal Canin is een merk dat al decennia lang op de markt is. In 1968 begon de Fransman Jean Cathary met het merk. Deze Jean was dierenarts, en hij behandelde regelmatig honden met huidproblemen die veroorzaakt werden door een voedselallergie. Omdat hij deze honden niet alleen wilde helpen genezen, maar ook wilde voorkomen dat ze nog eens ziek werden ontwikkelde hij een eigen lijn aan dierenvoeding. Vanuit de praktijk van Cathary begon het ontwikkelen van hypoallergeen hondenvoedsel. Al gauw ontstond daaruit het merk Royal Canin. Tot vandaag de dag is het merk bezig met het gelukkig maken van uw huisdier. De focus bij het merk ligt nog steeds bij het optimaliseren van voeding voor honden en katten. Gezondheid van het dier staat op nummer één. Het merk let op hoe dieren in elkaar zitten, waar ze van houden en wat ze nodig hebben om gezond te blijven om zo tot de beste voeding uit te komen! Deze passie en aandacht die ze in hun voeding stoppen is een van de redenen waarom ik dit merk kies voor mijn honden!

Waarom kies ik Royal Canin voor mijn lieve viervoeters?

De kwaliteit en overtuiging van het merk is dus één reden waarom ik Royal Canin koop voor mijn honden. Maar er zijn nog veel meer redenen! Een daarvan is het grote aanbod in dieet-voeding. Een van mijn honden is allergisch, en een andere heeft blaasgruis. Dit laatste is een pijnlijke aandoening aan de urinewegen. De Royal-voeding kan worden aangepast op de verschillende gezondheidskwalen van mijn honden. Door die voeding hebben ze veel minder last van hun ziektes! Daarnaast verschillen alle drie mijn honden heel erg. De kleinste weegt nog geen 5 kilo, terwijl de grootste 25 kilo weegt! Ook hierdoor kunnen mijn hondjes niet hetzelfde eten. Het merk heeft per hondenmaat een speciaal afgesteld dieet in de verkoop, zodat geen van mijn honden teveel of te weinig binnen krijgt!

Author: itsbelgium