Een Senso gietvloer: waarom is deze zo populair?

De Senso gietvloer wordt steeds populairder. Wat is dit voor een vloer en waarom zijn mensen er zo blij mee? We nemen het met je door in deze blog. Het is goed om eens wat meer te weten over over de gietvloer. Lees daarom eens even snel verder in deze tekst. Dan weet je direct hoe de vork in de steel zit. 

Wat zijn de voordelen van de gietvloer? 

Er zijn tal van voorbeelden waarbij mensen veel profijt gehad hebben van de eigenschappen van de gietvloer. Geen verrassing dat deze vloer heel populair is tegenwoordig. Je kunt een gietvloer heel goed toepassen binnen een modern interieur. Juist binnen zo’n interieur, zouden we willen stellen, omdat de gietvloer een basale vloer is waar je een industrieel of Scandinavisch interieur op kunt bouwen. We noemen een aantal voordelige eigenschappen van de gietvloer. 

Slijtvast. Door de kunststof waar de gietvloer van gemaakt is, wordt het mogelijk om heel lang te doen met deze vloer. Zo zul je zien dat hij zeker meer dan twintig jaar meegaat. 

Verkrijgbaar in alle kleuren. Doordat de vloer gemaakt is van kunststof zijn er meerdere uitvoeringen van mogelijk. Zeg maar alle RAl-kleuren. Dit is natuurlijk zeer goed nieuws voor mensen die een specifieke smaak hebben voor wat betreft het design van hun interieur. 

De vloer is gemakkelijk te combineren met een vloerverwarming. Het is een redelijk flexibele vloer en daardoor scheurt hij niet als de verwarming uitzet. We zien dit wel gebeuren bij bijvoorbeeld een betonvloer.

Conclusie

Dit zijn drie voordelen van de gietvloer waar veel mensen voorvallen. Je kunt een gietvloer na de  levensduur recyclen en de kunststof in verschillende andere producten gebruiken. En vloer van dit typen gaat vrij lang mee wel meer dan 20 jaar, dus het is zeker een goede investering in je woning, een huis waarin je meerdere jaren zou willen wonen.

Check ook onze andere blogs zodat je altijd op de hoogte bent.

Author: itsbelgium