Specialist in raamdecoratie op maat?

Is jouw zonwering aan vervanging toe? Neem eens een kijkje in de Nederlandse maatwerk specialist Pax Raamdecoratie. Gevestigd in Amsterdam en al meer dan 27 jaar ervaring in de raamdecoratiebranche. Plissés, (rol)gordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen op maat? Lees meer over het brede aanbod en ontdek de interessante voordelen van Pax.

Pax Raamdecoratie levert maatwerk

Woon je in België? Sinds kort levert Pax ook gratis bezorging (van € 0,- tot maximaal € 9,95) én gratis meetservice in België. Bij deze maatwerk specialist kan je gordijnen 100% zelf samenstellen. Kies voor luxe opties en smart bediening, of houd het eenvoudig met nette jaloezieën.

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Meer dan 500 kleuren
  • Gratis meetservice

Bestel gratis kleurstalen

Gordijnen op maat passen goed in elke woonstijl. Scandinavisch, industrieel, klassiek of botanisch? Voor elk interieur is er een passend gordijn. Met een ruime kleurencollectie is er altijd een mooie kleur die aansluit op jouw interieur. Twijfel je nog over de juiste kleur? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. Bestel en vergelijk bijvoorbeeld een aantal kleurstalen van deze luxe houten jaloezieën. Zo kun je thuis bekijken welke kleur het beste past in jouw interieur.

Breed aanbod met goedkope rolgordijnen

Dankzij het brede aanbod is er voor elk budget raamdecoratie op maat te verkrijgen. Via deze link kom je bij de goedkope rolgordijnen op maat, maar er zijn bijvoorbeeld ook luxe elektrische rolgordijnen. De maatwerk specialist hanteert een interessante stapelkorting: hoe meer je bestelt, des te hoger jouw korting. In het brede assortiment van duo rolgordijnen tot velours vouwgordijnen vind jij vast en zeker jouw ideale type raamdecoratie.

Wat zijn de gordijntrends?

De trends in het interieur veranderen elk seizoen weer. Welke gordijnen zijn op dit moment het meest populair? Denk aan duo-rolgordijnen, smart home rolgordijnen en brede jaloezieën. Ook de verduisterende rolgordijnen met frame zijn in trek, om de slaapkamer optimaal te verduisteren nu het weer lichter wordt buiten. Bovendien zijn de kleuren van het moment okergeel, antraciet, blauw, zwart en olijfgroen.

Author: itsbelgium