Trendy behang

Behangen is tegenwoordig een trendsettend product. Het loopt zelfs vooruit op de komende trends en laat jouw huis stralen. Trends wisselen met de jaren, maar gelukkig is behang ook weer makkelijk te vervangen. Er zijn weer ontzettend veel behangcollecties waaruit je kunt kiezen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe look in huis, kun je met behang heel veel bereiken.

Trendy behang kan een statement maken in een ruimte. Je kunt gaan voor vrolijk, kleurrijk en creatief of juist stoer met een hout- of steenmotief. Er bestaat zelfs 3D behang wat door een optische illusie naar voren lijkt te komen. Met trendy behang zorg je dat jouw ruimte wordt omgetoverd tot een gezellig plekje.

Tip:kies voor vliesbehang wanneer je jouw interieur en dus ook je behang regelmatig veranderd om met trends mee te gaan. Dit behang is makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen wanneer je aan iets nieuws toe bent.

Behang met print

Behang met print is ontzettend trendy. Je kunt hier alle kanten mee op. Frisse printjes en vrolijke kleuren zijn weer helemaal van deze tijd. Let wel op dat je de ruimte niet te druk maakt en het afwisselt met neutraal behang of verf. Maar wat zijn de huidige trends?

  • Botanisch
    Botanischbehang is helemaal in. Zeker voor mensen die houden van natuur, is dit de perfecte keuze. Botanischbehang brengt de natuur in huis, is sfeervol en rustgevend. Zo heb je een eigen jungle in huis met prachtige planten, bloemen, vlinders en vogels! Het staat ook nog eens heel mooi bij de planten in huis.
  • Grafisch
    Grafischbehang is terug van weggeweest. Geometrische patronen en art deco in vrolijke kleuren zijn een echte trend en doet je terug denken aan de jaren zestig en zeventig. Uitgesproken prints en kleuren passen helemaal bij de huidige mode, maar deze moet je wel goed combineren. Kies voor een complimenterende kleur als basis om de balans te bewaren.
  • Industrieel
    Ben je meer fan van stoer? Dan is een industriële look wat voor jou. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een behang met de print van een bakstenen muur, zodat je de muren niet hoeft te slopen voor die toffe look.

Een andere trend is fotobehang, maar daarover lees je in deze blog meer: Fotobehang

Author: itsbelgium