Waarom kiezen voor houten jaloezieën op maat?

Als je op zoek bent naar een sfeervolle en moderne manier van raamdecoratie, dan moet je zeker eens aan houten jaloezieën denken. De lamellen van houten jaloezieën zijn gemaakt van houtmateriaal. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt aan houten jaloezieën in een hout bruine kleur, zijn ze er ook in andere kleuren zoals wit, beige, grijs, zwart en nog veel meer!

houten jaloezieen op maat bestellen

Waarom kiezen voor op maat producten?

Om ervoor te zorgen dat houten jaloezieën het beste passen bij uw ramen, raden we aan om houten jaloezieën op maat te kiezen. Laat een van onze adviseurs uw ramen inmeten. We bieden gratis metingen aan, zodat u zeker weet dat uw ramen correct worden opgemeten en het product perfect past.

Wat is een ladderband?

Bij het monteren van de jaloezieën kunt u kiezen tussen een ladderkoord of een ladderband. Het belangrijkste verschil zit in het uiterlijk. Een ladderband geeft de deksels een stoere uitstraling. Een ladderband bedekt ook de geperforeerde gaten in de lamellen. Bij ladderkoorden worden de perforaties geopend, waardoor ze meer licht doorlaten, maar ook wat meer open lijken.

Hoe kies ik de lamelbreedte van mijn houten jaloezie?

In het algemeen kan worden gesteld dat hoe groter de breedte van de spijlen, hoe groter het zicht naar buiten. 50 mm is de meest voorkomende paneelbreedte voor huizen en 65 mm wordt vaak gebruikt voor extra grote ramen. De paneelbreedte van 25 mm wordt veel gebruikt op kantoor en de paneelbreedte van 35 mm wordt veel gebruikt in kleine ramen, zoals in de hal. Daarnaast is de breedte van de lamellen soms ook een functie van de diepte van het frame, waardoor de bak van de jaloezie goed in de range valt.

De voordelen van houten jaloezieën

  • Luxe uitstraling
  • Natuurlijke sfeer
  • Voor elk interieur
  • Op maat te maken
  • Zeer sfeervol
  • Optisch grotere ruimte dankzij horizontale strepen
  • Te combineren met raamdecoratie overig

Author: itsbelgium