Aubade: het echte franse lingeriemerk

Het merk Aubade is een pionier in de lingeriewereld. Het merk gaat al jaren terug in de tijd en heeft zich in deze hele periode keer op keer weer bewezen. Het is een merk wat gemaakt is voor de vrouw. Het ontwerp keer op keer weer collecties waar een vrouw zich zelfverzekerd in voelt. Het is daarnaast altijd op zoek naar een balans tussen comfort, luxe en speelsheid. Door lingerie van Aubade te dragen voel jij je gelijk zelfverzekerd en vrouwelijk. 

Over Aubade

Aubade is een Frans lingerie merk wat in 1875 is opgericht door Dokter Bernard. Zoals je kunt zien gaat het merk al jaren terug in de tijd, wat aantoont dat ze continu weten hoe ze zich moeten innoveren en representeren volgens de huidige markt en wensen van de consument. Het merk was een van de eerste merken die lingerie zag als een sensueel en luxe product. De functie werd dankzij Aubade langzaam samengevoegd met plezier. Dit was het verhaal wat het merk voor jarenlang vast hield. Rond 1960 gingen ze dit concept verder uitwerken. De reclames werden niet alleen sexy, maar bevatten ook een meer humor, kleur en speelsheid. Het concept rondom lingerie werd hierdoor meer persoonlijk gemaakt. Het was een product wat vrouwen niet voor hun partners droegen, maar juist voor hunzelf. Door de jaren heen werd deze visie steeds herontdekt, maar het doel bleef altijd hetzelfde: de vrouw zelfverzekerd laten voelen. Het merk straat passie, comfort, speelsheid en uniekheid uit. 

Het online winkelen van lingerie

Vrouwen vinden het steeds fijner om lingerie online te winkelen. Het voordeel hiervan is dat ze het in het comfort van thuis kunnen passen. We kennen allemaal wel het gevoel wanneer we ons in het pashokje zien. Het licht is vaak niet erg flatterend en we voelen ons vaak erg bewust over wat we zelfs zien als imperfecties. Doordat het tegenwoordig mogelijk is om lingerie online te kopen, wordt het voor vrouwen weer een stuk leuker om te experimenteren. We mogen onszelf verwennen met lingerie. Koop jouw Aubade lingerie nu bij Estrella. Op deze webwinkel vind je een groot assortiment aan verschillende merken en modellen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar iets speels of naar iets praktisch voor onder specifieke kleding, hier vind je het allemaal.

Waarom moet je investeren in mooi lingerie

Het is voor vrouwen belangrijk om zichzelf te verwennen met lingerie. Dit is ook exact wat Aubade wilt. Lingerie werd jarenlang neergezet als een product wat helpt om onze borsten te ondersteunen, om onze tepels te bedekken of om onze borsten groter of kleiner te maken. Het is niet gek dat veel vrouwen door al deze ‘regels’ erg onzeker werden. Het verhaal van Aubade is dat jij je lekker moet voelen in jouw eigen lichaam. Met behulp van lingerie kan je dit zelfvertrouwen opwekken. Het is namelijk een stuk kleding die jij, of jouw partner, alleen ziet. Door een setje te dragen waar jij je lekker in voelt, voel jij je automatisch meer zelfverzekerd. 

Author: itsbelgium