Coffeeshop Amsterdam? Geen normaal café

Heb je het plan om binnenkort een coffeeshop in Amsterdam te bezoeken? Er bestaat een grote kans dat je sommige dingen nog niet weet. Wil je een typisch café bezoeken? Dat kan, maar een coffeeshop is geen typisch café. Coffeeshop Amsterdam is geen standaard café. Het levert vaak ongemakkelijke situaties op. Hieronder wordt er wat nuttige informatie met je gedeeld.

The place to be: Coffeeshop Amsterdam.

Voor veel mensen is het concept erg verwarrend. Zeker als ze Coffeeshops in Amsterdam bezoeken. Coffeeshop Amsterdam verkoopt naast koffie vooral cannabisproducten. Weet je trouwens al dat er geen alcohol geschonken mag worden in een Coffeeshop? Het zit zo. Vanwege een vergunning mogen shops geen alcohol aan bieden. Je kan wel altijd een menu vinden. Je vindt kiezen lastig? Het is ook wel moeilijk kiezen door
de vele namen van hasj- en wietsoorten. Weet je de effecten van de producten? Er zijn erg sterke producten. Het is daarom belangrijk dat je weet wat het effect is. Ga niet alleen af op de productnaam. Wanneer je nieuw bent in deze wereld, stel vragen. Zorg ervoor dat je het menu goed doorleest en bij twijfel vraag je het personeel om hulp.

Leuke bezoekjes

Dezelfde producten worden vaak gebruikt door mensen die coffeeshop Amsterdam voor het eerst bezoeken. Het komt ook voor dat die mensen heel veel producten bestellen. Super zonde! Je hebt namelijk minder nodig dan je denkt! Cannabisproducten zijn in de meeste gevallen vaak sterker dan medicijnen. Denk goed na over hoeveel je nodig hebt. Het is belangrijk om te weten wat de effecten zijn. Wanneer je voor het eerst cannabisproducten gebruikt, zijn het vaak wiet en hasj producten. Wiet en hasj verschillen qua sterkte van elkaar. Bereid je voor op de verschillende effecten van de verschillende soorten. Wanneer je voor het eerst gaat gebruiken, kies dan een product waarbij je minder stoned wordt. Verzamel informatie over de soorten en sterktes.

Geen cannabis

Je wordt niet verplicht gesteld om cannabis te kopen bij een coffeeshop bezoek. Het is zelfs zo dat je wiet mag kopen bij een andere Coffeeshop Amsterdam. Je kan het dus bij de ene halen en bij de andere oproken. Het is natuurlijk wel zo netjes om toch iets kopen in de winkel, al is het maar een hapje of een drankje. Dat laatste is sowieso wel handig. Het is wel verstandig om te eten en te drinken. Dit is vooral belangrijk om te doen voordat je begint met roken. Op een lege maag slaat cannabis namelijk sterk in. Waarschijnlijk krijg je toch wel last van een vreetkick.

Coffeeshop in corona tijd

Helaas zijn coffeeshops nu dicht. Dit vanwege de maatregel die bekend werd gemaakt op 1 oktober. Coffeeshop Amsterdam moet verplicht twee weken sluiten om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Je mag niet in de coffeeshop producten nuttigen, maar afhalen kan natuurlijk wel! Let wel op! Afhalen kan, alleen tot 20:00 in de avond. Deze regels gelden, net als het kopen van alcohol, door het hele land.

Think Green en koop je producten bij Coffeeshop The Border Amsterdam!

Author: itsbelgium