Volg elk vliegtuig van begin tot eind

Je vriend, vriendin, familie of collega gaat op vakantie. Ergens maak je je zorgen over de vlucht van de reis. Via vliegtuigvolgen.be kun je eenvoudig elk vliegtuig waar dan ook ter wereld volgen. Je zoomt eenvoudig in op de luchthaven of gebied naar keuze en vervolgens klik je een vliegtuig aan. Beschik je over een vluchtnummer? Dan is het nog een stuk makkelijker. Deze vul je rechtsboven op de radar in en de radar volgt het vliegtuig van begin tot eind.

Vliegtuigen boven België

De radar staat automatisch ingesteld op het luchtruim van België. Hier zie je in één ookopslag alle vluchten die momenteel boven Belgie vliegen. Erg leuk om te zien. Dit zijn overigens niet alleen vluchten van en naar Belgie maar ook vluchten die door het Belgische luchtruim vliegen op weg naar de eindbestemming. Klik eens een vliegtuig aan met een aparte vorm. Wie weet spot je net een militair of luxe privé vliegtuig. Erg leuk om te doen.

Vliegangst overwinnen

Heb je zelf vliegangst en wil je hier vanaf? Wellicht helpt het om een aantal keer op de radar te kijken en vliegtuigen te volgen. Je ziet werkelijk duizenden vliegtuigen per dag die allemaal opstijgen en weer veilig landen. Er is weinig aan en dit zul je na een aantal keer kijken zelf ook beseffen. Vliegen is nog steeds één van de veiligste methoden van transport. Daar kom je achter als je enkele dagen de radar in de gaten hebt gehouden.

Vliegtuigvolgen.be

Op de website van vliegtuigvolgen.be kun je werkelijk elk vliegtuig volgen. De website is gratis te gebruiken en altijd beschikbaar. Ook wordt er af en toe luchtvaart nieuws gepubliceerd. Een erg leuke site om in de gaten te houden. Wij wensen je alvast veel plezier op een eventuele vakantie. 

Author: itsbelgium