Voordelig lang parkeren tijdens uw vakantie vanaf Brussels Airport

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België. Er worden zo’n 25 miljoen passagiers per jaar verwerkt op de nationale luchthaven van België. U kunt vanaf deze luchthaven voordelig vliegen naar bestemmingen over de hele wereld. Indien u met de auto naar de luchthaven afreist, is het aan te raden om alvast een parking van te voren te reserveren.

Waar kunt u uw auto lang parkeren?

Doordat Brussels Airport een grote luchthaven is zijn er vele parkeer mogelijkheden. Zowel op de parkeerterreinen van de luchthaven zelf als bij alternatieve parkeeraanbieders dichtbij het vliegveld. Op de luchthaven zelf zijn er verschillende parkeerterreinen met een capaciteit van meer dan 10.000 parkeerplaatsen.  U kunt het voordeligst op afstand parkeren en gratis gebruik maken van de shuttle service van de luchthaven. Parkeert u op loopafstand van de luchthaven dan betaalt u iets meer.

Niet alleen op de luchthaven zelf kunt u uw auto lang parkeren, maar ook bij alternatieve parkeeraanbieders. Deze parkeeraanbieders bevinden zich rondom de luchthaven en brengen u met een gratis shuttle service naar het vliegveld. Bij terugkomst van uw vakantie wordt u weer met de shuttle service opgehaald. De parkeertarieven van deze alternatieve parkeeraanbieders zijn over het algemeen scherper dan de tarieven op de luchthaven zelf.

Vergelijk en reserveer de beste parkeerplek

Door de vele parkeermogelijkheden op- en rondom Brussels Airport is het lastig een goede keuze te maken. Vergelijkingswebsite Parkingbijzaventem.be helpt u bij het vinden van de juiste parkeerplek. Via deze website kunt u alle parkeermogelijkheden op- en rondom Brussels Airport met elkaar vergelijken. Belangrijk om te weten is dat Parkingbijzaventem.be alleen betrouwbare parkeerfaciliteiten vergelijkt. Wanneer u dus een parking heeft gevonden via deze website bent u verzekerd van een veilige parkeerplek voor uw auto. 

Author: itsbelgium