5 Manieren om de juiste inktcartridge voor uw printer te kiezen

Inktpatronen zijn meestal duur, vooral voor kleine bedrijven. Het vervangen van inktcartridges zo vaak als een paar keer per maand kan frustrerend zijn en kosten toevoegen aan uw maandelijkse uitgaven. Zelfs als u probeert om het printen te verminderen, duurt het nog steeds niet lang en de volgende die u weet is dat u die cartridge uit de printer haalt en weer een nieuwe vervangt.

Hier zijn 5 manieren om de juiste inktcartridge voor uw printer te kiezen:

Compatibiliteit van de printer

Het eerste ding om te overwegen bij de aankoop van een inktcartridge is om te controleren of deze compatibel is met uw printer, aangezien niet alle inktcartridges gelijk zijn gemaakt. Verschillende printers hebben verschillende soorten inktcartridges. Er zijn er die meerdere cartridges nodig hebben en er zijn er die individuele cartridges nodig hebben.

XL- vs. standaardcartridge

Er is een groot verschil tussen XL- en standaardcartridges.

Als je van hoogvolume printen houdt, dan moet je kiezen voor de XL. Dit geeft je meer printpagina’s en bespaart je niet alleen tijd maar ook geld. De standaardcartridge wordt voorgesteld voor het dagelijks thuis printen van algemene informatie of alleen platte tekst en niet voor het printen van foto’s of foto’s.

Driekleurige vs. individuele cartridge

Beide cartridges hebben hun voor- en nadelen, afhankelijk van het gebruik en wat u print. Als u een driekleurige inktcartridge gebruikt, kan dit op de lange termijn kostbaar zijn omdat de cartridge niet werkt als een inktcartridge leeg is. U moet dus de hele cartridge vervangen en de rest van het andere deel van de inkt weglaten. En het weggooien van een cartridge met inkt is echt geldverspilling. Terwijl met de individuele cartridge, alles wat je hoeft te doen is gewoon vervangen van degene die al leeg is.

Gerecycleerde inktcartridges

Voor de milieuvriendelijke consument is het gebruik van een gerecyclede inktcartridge niet alleen een besparing op de kosten, maar ook op het milieu en de aarde. Gerecycleerde inkt kost 50%-80% minder dan de merkpatronen. En meestal produceert het dezelfde kwaliteit, levert het min of meer dezelfde pagina’s op als de merknamen wanneer het goed wordt gebruikt.

Bent u op zoek naar een goede website om uw inktcartridges, toners en labels te kopen? Dan raden wij u van harte deze website aan. Hier vindt u alle producten voor scherpe prijzen en voorzien van alle nodige informatie.

Garantie van de fabrikant

De meeste inktfabrikanten hebben productgarantie om de klanttevredenheid te garanderen. Het is het beste om de verpakking in de originele vorm te bewaren (met minder of geen schade aan de doos), de garantiekaart en het ontvangstbewijs als uw inkt is gezakt om te werken zoals beloofd. U kunt het item/de items naar de winkel brengen samen met de originele verpakking, het ontvangstbewijs en de garantiekaart voor vervanging of terugbetaling.

Author: itsbelgium