Altijd een uniek afscheid collega

Kunst is een goed cadeau om te geven bij een afscheid collega. Hierdoor heb je te allen tijde een speciaal cadeau, wat niemand anders heeft. Je zou er ook voor kunnen kiezen om deze met de gehele afdeling te geven. Aan het eind van de dag wil je toch een goede indruk achterlaten op deze collega en de waardering overbrengen voor alle werkzaamheden die deze persoon uitgevoerd heeft voor het bedrijf. Daarom zijn er veel verschillende kunstwerken te vinden bij Artihove. Door de mogelijkheden tegen elkaar af te wegen kom je altijd tot een uniek exemplaar.

Het afscheid collega speciaal maken

Bij een afscheid collega hoort een speciaal cadeau, waarbij zowel de persoonlijkheid van deze persoon als de collega’s op de werkvloer samengevoegd worden. Hierbij streef je te allen tijde naar een object waar iemand met plezier naar kan kijken of daarbij ook een functionele toevoeging is aan het interieur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een beeld. Deze beelden komen in verschillende formaten en kleuren, waardoor ze overal neergezet kunnen worden. Zo kun je gaan voor een bloem, maar ook voor figuren die elkaar aanraken. Voor iedere persoonlijkheid is er wel iets terug te vinden, zonder dat hier een groot bedrag aan besteed hoeft te worden. Samen met jouw collega’s heb je een speciaal cadeau om te geven bij het afscheid.

Voeg iets toe aan het interieur

Ook een voorwerp voor het interieur kan een goed cadeau zijn bij het afscheid collega. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schaal of vaas. Schalen in een aparte vorm zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is eigenlijk kunst met een functie. Bij een vaas hetzelfde verhaal. Ook kandelaren hebben een functionaliteit en kunnen in een interieur het pronkstuk van de ruimte worden. Indien je dit allemaal niet voldoende vindt, dan doen flessen wijn met een kurkentrekker of standaard het ook altijd goed. Een fles wijn valt immers altijd in de smaak en door hier iets unieks aan toe te voegen wat niemand verwacht, heb je het beste cadeau van iedereen te pakken. De kurkentrekker kan daarbij ook op een later tijdstip nog gebruikt worden.

Een verbluffend eindresultaat

Welk cadeau je ook uitzoekt voor het afscheid collega, er is altijd iets speciaals te vinden. Mocht er in het standaard assortiment niets zitten, dan kun je een kunstwerk op maat laten maken. Hiervoor kun je alle interesses, wensen en de persoonlijkheid aanleveren, waarna een kunstenaar aan het werk gaat om een ontwerp te maken. Dit ontwerp wordt hierdoor volledig aangepast aan de persoon zelf. Je hebt altijd voldoende inspraak, waardoor het eindresultaat verbluffend gaat zijn en je zelf vol trots het cadeau kunt overhandigen bij het afscheid. Dit maakt het ook mogelijk om een cadeau te geven waar niemand aan gedacht heeft en waarmee je jezelf onderscheid van de rest. Het past te allen tijde bij het interieur en de ontvanger kan er daarna een waardige plek bij vinden.

Author: itsbelgium